Андрей Петков беше избран за председател на Младежката организация на Движение

...
Андрей Петков беше избран за председател на Младежката организация на Движение
Коментари Харесай

От МДБГ ще работят за обединение на младежите вдясно

Андрей Петков беше определен за ръководител на Младежката организация на  " Движение България на жителите " на Първото младежко национално събрание, което се организира в Приморско с присъединяване на над 120 души от цялата страна.
Петков съобщи, че дружно с новото управление ще работят за разширяване на доверието към младежката конструкция на Движението. МДБГ ще сложи на дневен ред проблемите на младежите в България като неналичието на добра връзка сред образованието и бизнеса. 
" В бюджета и за идната година няма написани средства за развиване на юношески политики. Това значи поредна година на застой и приключване на младежи от страната и ние
би трябвало да се противопоставим ", сподели Петков.

Делегатите гласоподаваха резолюция, в която обявиха, че ще вземат интензивно присъединяване на идващите локални избори, с цел да се борят за повече бистрота при ръководството на общините. Като своя цел младежите показаха правенето на тактика за юношески политики, които да дадат опция на повече младежи да се развиват сполучливо в България и опълчване на речта на омразата, отблъскваща младежите от политиката. 

МДБГ съобщи, че ще работи за създаване на положително съдействие с младежките организации в център-дясно от България и Европа.

Младежите избраха и членове на Изпълнителния комитет, който е управителният орган на организацията.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР